4 på een dag- intro til medlemstilbud!

Del:
På denne dag bliver du introduceret til fire af vores bedste medlemstilbud til styrkelse af din forretning. Obs: Kort tilmeldingsfrist

DJ, Gammel Strand 46, 1. sal, lokale Store Strand

23. februar 2016. 9.30-16.00
Arrangør: FreelanceGruppen
Pris: Gratis og kun for FreelanceGruppens medlemmer

Du får gennemgået alle fordelene ved at benytte dig af Retriever, Ritzau Tid og Sted, VOCAST og Mediawatch.

PROGRAM:

Kl. 10.00 – 11.15                Retriever  V/Kim Østergaard, Senior Account Manager

Kl. 11.30 – 12.30                Ritzau Tid & Sted  V/Ernst O. Rasmussen, redaktionschef

Kl. 12.30 – 13.30                Frokostpause

Kl. 13.30 – 14.45                VOCAST  V/Jens H. Kofoed, journalist

Kl. 15.00 – 16.00                MediaWatch V/ Louise Reseke, journalist

Om de fire tilbud og virksomheder:

RETRIEVER
Retrievers nyhedsarkiv giver mulighed for at søge i gamle og nye artikler fra aviser, fagblade, magasiner, webmedier samt indslag i radio og tv. Retriever har Nordens mest omfattende nyhedsarkiv med adgang til over 575 millioner artikler fra hele verden.

Kort om Retriever:

 • Nyhedsarkiv har over 575 millioner artikler.
 • Artikler fra over 1.400 trykte danske, svenske og norske aviser, magasiner og fagblade.
 • Adgang til 60.000 internationale webkilder.
 • I arkivet findes artikler helt tilbage fra 1945.
 • Nyhedsarkivet er opdateret i realtid, så det er muligt at finde artikler om aktuelle emner.
 • Valg mellem at få vist søgeresultat i grafisk format eller som liste.
 • Kan vise medieeksponeringen over tid, per kilde, kildekategori og geografisk fordeling.
 • Adgang til at søge mellem artikler fra 60.000 internationale webmedier.
 • Mulighed for at trække søgeresultaterne ud i tabeller og diagrammer.
 • Research-modul, der kan give indblik i relevante sagers fremstilling i mediebilledet.

RITZAU TID & STED
Ritzaus Tid & Sted er den journalistiske begivenhedskalender, der giver overblik over, hvad der sker hvor og hvornår. Det giver et overblik over, hvilke begivenheder der er værd at dække, f.eks. til  i god tid kan byde ind på en konference, kulturbegivenhed, bog- eller musikanmeldelse osv.

Kort om Ritzau Tid & Sted:

 • Er et værktøj til at planlægge dine journalistisk opgaver, være løbende opdateret og få inspiration til at opsøge nye opgaver.
 • Kalenderen er opdelt efter dato og emne med tid og sted for begivenheden og med navne, telefonnumre, web- og mailadresser på kontaktpersoner samt links til baggrundsinformation.
 • Begivenhedskalender omfatter indland, udland, EU, politik, erhverv, sport og kultur, ligesom der også er plads til personalia og kuriøse begivenheder.
 • Redaktionen er bemandet mandag-fredag, hvor kalenderen løbende opdateres med nye begivenheder. 
 • Søgefunktionen gør det muligt at søge på specifikke emner, navne eller andet i dagslisten, månedslisten, kvartalslisten og/eller årslisten.

Som medlem af Freelancegruppen kan du købe adgangen til Ritzaus Tid & Sted til reduceret pris.

Adgangen er personlig og løber i 12 måneder.

VOCAST
VOCAST er et professionelt presseværktøj til til at få overblik over medier og journalister, lavet særligt til kommunikationsfolk i de nordiske lande:  en kombineret kontaktdatabase, pressemeddelelse- og nyhedsbrevprogram.

Kort om VOCAST:

 • Sætter kommunikatører i stand til at målrette deres kommunikation og giver adgang til opdaterede mediekontakter og publicering af nyheder indenfor PR og nyhedsbreve.
 • Er et professionelt presseværktøj til til at få overblik over medier og journalister, lavet særligt til kommunikationsfolk i de nordiske lande: en kombineret kontaktdatabase, pressemeddelelse- og nyhedsbrevprogram. 
 • Yder telefonisk support af både af teknisk og faglig art.
 • PR-platformen bruges af ca. 2.500 kommunikationsfolk fra større danske virksomheder og pr-bureauer, som får adgang til at kommunikere med ca. 600.000 journalister, bloggere og youtubere over hele kloden.
 • Er grundlagt i 2005 af journalisterne Jens Hamborg Koefoed og Poul Høgsted, fordi de savnede et professionelt værktøj til at få overblik over medier og journalister.

Som medlem af FreelanceGruppen kan du bruge Vocast i et halvt år gratis, og derefter tegne et individuelt abonnement, 5 forskellige pakker, til meget fordelagtige priser.

Du kan få meget mere at vide om de forskellige kombinationer på dagen.

MEDIAWATCH
Mediebranchen spiller en afgørende rolle for vores demokrati og kultur. En rolle, der er under forandring og under pres som følge af strukturelle ændringer i mediebranchen. MediaWatch leverer uafhængig, kritisk og fair journalistik om mediebranchen.  Om mediernes indhold og virksomhederne bag.

Kort om MediaWatch:

 • Skriver om mediepolitik, navne i mediebranchen, tv &radio, web og kommunikation samt distribution - kort sagt om hele mediebranchen. 
 • Kommenterer på udviklingen i læser, lytter- og seertal på danske medier, og bringer hver dag historier om den internationale medieverden.
 • Leverer de seneste nyheder via 2 daglige nyhedsbreve, der kommer direkte til din indbakke om morgen, og til middag fem dage om ugen.
 • Opdaterer løbende på www.mediawatch.dk  samt deres applikation, hele døgnet.
 • Har ambitioner om at give sine læsere kvalitetsjournalistik, og forudsætter abonnement for at læse en del af artiklerne på MediaWatch.

Som medlem af Freelancegruppen har du mulighed for at få tildelt 1 personlig licens, som giver dig adgang til alt indhold på www.MediaWatch.dk , 2 daglige nyhedsbreve samt MediaWatch’s  applikation til smartphone og tablet til reduceret pris.

Tid:
Kl. 9.30 Kaffe og te + 'hæng-frakken-og-hils-på-dine kolleger-tid'.
Kl. 10.00 – 16.00 Kursustid.

Der serveres en let frokost kl. ca. 12.30.
OBS! Tilkendegiv om du ønsker en sandwich/vegetarsandwich/allergikost, når du tilmelder dig!

Pris: Gratis - men No Show Fee, dvs. du betaler et gebyr, hvis du ikke møder op, og ikke melder afbud, eller gør det efter fristens udløb.

Afbud sendes til event@journalistforbundet.dk, senest den 17.februar 2016.

No Show Fee:  Melder du afbud efter den 17.februar 2016 eller melder du slet ikke afbud, bliver der trukket 200 kroner på din konto. 

Der er plads til max. 12 deltagere på kurset.

Tilmelding senest den 16.februar 2016.

Meld dig til her: http://www.conferencemanager.dk/FLG23022016Relateret indhold

4 på een dag- intro til medlemstilbud!
På denne dag bliver du introduceret til fire af vores bedste medlemstilbud til styrkelse af din forretning. Obs: Kort tilmeldingsfrist
Læs mere
To andre freelancebureauer, der kan gøre honorar til løn
Teknik og Design er ikke det eneste freelancebureau, der kan stå for papirarbejde og udbetale dig løn, når du udfører freelancearbejde. Her er to alternativer.
Læs mere
Ansat af Teknik og Design: Sådan gør du
Et ansættelsesforhold mellem dig som freelancer og Teknik og Design begynder med en formular. Og sådan fortsætter det. Freelancejournalist Morten Bergholt har testet freelancebureauet og...
Læs mere

Relaterede nyheder

Fyraftensmøde: Rigtigt valg af videoudstyr
Er du stillbilledfotograf med et ønske om også, at kunne optage levende billeder, er du journalist med et ønske om også, at kunne dokumentere din historie med et videoklip eller er du bare...
Læs mere
Fyraftensmøde: Rigtigt valg af kameraudstyr til stillbilleder
Er du videofotograf med et ønske om også, at kunne tage gode stillbilleder, er du journalist med et ønske om også, at kunne dokumentere din historie med et stillbillede eller er du bare interesseret...
Læs mere
ÅRHUS: CRASH-KURSUS I PENSION FOR FREELANCERE
Det er ikke spor kedeligt at få styr på pensionen. Det kedelige vil være, hvis du som ældre opdager, at du ikke har nok at leve af - og måske har spildt en masse af dine hårdt tjente penge.
Læs mere

Arrangementer

JobWorkShop - skriv så du bliver kaldt til samtale!
Mange af DJs medlemmer er gode til at skrive. Men de fleste kan blive bedre til at skrive en moderne effektiv jobansøgning. Lær at skrive personligt, konkret, virksomhedsrettet og om fremtiden.
Læs mere
Fyraftensmøde: Rigtigt valg af videoudstyr
Er du stillbilledfotograf med et ønske om også, at kunne optage levende billeder, er du journalist med et ønske om også, at kunne dokumentere din historie med et videoklip eller er du bare...
Læs mere
STARTPAKKEN - (4 dage) forløb for nystartede selvstændige/freelancere
Drømmer du om at være din egen chef? Så søg optagelse på DJ STARTPAKKEN for selvstændige/freelancere og bliv klædt på til at være din egen forretning
Læs mere