Sikkerhed for freelancere – infoaften ved Dansk Flygtningehjælp (DRC)

Del:
Dansk Flygtningehjælp vil give gratis tips og tricks samt fortælle om deres certificerede sikkerhedskurser på denne anden af to infoaftner om sikkerhed for freelancere.

Gammel Strand 46, 1202 København K

10. februar 2016. 17-21
Arrangør: FreelanceGruppen
Pris: Gratis for medlemmer - no show fee

Stadigt flere freelancere arbejder i regioner eller med stofområder, som udsætter dem for risici. Mange har hverken de rette forsikringer eller den rette træning til at undgå, håndtere eller få hjælp og støtte i farlige situationer.

DJ har i samarbejde med FreelanceGruppen og Pressefotografforbundet oprettet en pulje, hvorfra freelancere kan søge økonomisk støtte til sikkerhedskurser, ofte kaldet Hostile Environment Awareness Training (HEAT).

Der vil snarest komme mere info om, hvordan du søger denne pulje.

Der er imidlertid flere aktører, som udbyder kurser i sikkerhed, og FreelanceGruppen arrangerer derfor en række infoaftener, hvor de forskellige aktører vil give gratis tips og tricks samt fortælle om deres certificerede sikkerhedskurser. 

De første to aftener er med hhv. Guardian – Security Risk Management og Dansk Flygtningehjælp (DRC). Du opfordres til kun at tilmelde dig en af aftenerne, men kan skrive ved tilmelding, om du også ønsker at få plads på den anden aften, hvis der er ledigt. Der gælder først til mølle, og 2. prioriteter bliver kun tildelt, hvis alle tilmeldte har fået plads på en af aftenerne.

OBS: Ved tilmelding skal hver enkelt beskrive en risikopræget situation, man enten har været i eller forventer at kunne komme i i relation til arbejdsregion og/eller stofområde. Dette for at oplægsholderne kan tilpasse deres oplæg og forberede deres sparring, så det er mest muligt relevant for deltagerne.

 

Aftenens program

17.00 – 17. 15: Velkomst og intro til DJ's (ved Eva Jakobsen) og FLG's (ved Nina Trige Andersen) arbejde med sikkerhed for freelancere

17.15 – 18.00: Præsentation ved DRC

18.00 – 18.30: Sandwich og netværk

18.30 – 19.15: Vejledning i sikkerhed under rejse og ophold i risikoområder ved DRC

19.15 – 19.45: Konkrete kursus- og rådgivningstilbud ved DRC

19.45 – 21.00: Spørgsmål og mulighed for sparring fra DRC på konkrete projekter/situationer, der enten er gennemført (hvad kunne man have gjort for at sikre sig selv og/eller andre bedre) eller er i støbeskeen (hvad bør forberedes og hvilke forholdsregler bør tages undervejs).

 Tilmeld dig her

Relateret indhold

Sådan skriver du det effektive tilbud
Byder du ind på en større opgave, der strækker sig over længere tid, kan det være en god idé at afgive et udførligt skriftligt tilbud. Læs her, hvordan du gør.
Læs mere
Guide: 9 trin til en god forhandling
Det kræver god forberedelse og konstruktive idéer at blive en god forhandler. Du skal ikke frygte et ”nej” i starten – men i stedet gå målrettet efter netop det, råder ekspert i forhandling...
Læs mere
Guide: Sådan bruger du bedst tiden på de sociale medier
Astrid Haug rådgiver virksomheder og organisationer i, hvordan får mest mulig opmærksomhed for den tid, de bruger på de sociale medier. Det handler om at kortlægge relevans for følgerne,...
Læs mere

Relaterede nyheder

World Copyright Day: til kamp mod urimelige kontrakter
Urimelige kontrakter, der fratager journalister og andre indholdsleverandører rettigheder til det materiale, de producerer, skal forbydes. Det er budskabet fra European Federation of...
Læs mere
The Significance of Independant Voices - nu med program og hjemrejse-tidspunkt
Nordic Freelance Seminar - Hafjell, Norge - 20. til 22. maj.
Læs mere
The Significance of Independant Voices
Nordic Freelance Seminar - Hafjell, Norge - 20. til 22. maj.
Læs mere

Arrangementer

Drink & Debat: Bag om #panamapapers
Kom og nyd et glas alt imens måske verdenshistoriens største afslørede skattelæk rulles ud af cavlingvinder, journalist og tilrettelægger ved DR Dokumentar, Søren Kristensen.
Læs mere
Pas på dig selv
DJ tilbyder to dages træning i at passe på dig selv i en medie- og kommunikationsbranchen under store forandringer. Du får redskaber til at forebygge og håndtere stress. Du får viden om hvad...
Læs mere
Grundlæggende webudvikling med HTML og CSS (DJ rabat)
Kurset henvender sig til journalister, fotografer, kommunikationsmedarbejdere og andre formidlere
Læs mere