Skriv så det virker!

Del:
To-dages intensivt skrivekursus.

Karens Minde Kulturhus, Wagnersvej 19, 2450 Kbh. SV.

17. - 18. marts 2016. 10-16
Arrangør: FreelanceGruppen
Pris: Gratis og kun for FreelanceGruppens medlemmer

Den 17. og 18. marts 2016 er der skrivekursus til fortrinsvis fotografer, grafikere og radio-/tvjournalister.

Underviser: Michael Holbek

  • Få styr på basale greb, der giver ny luft til dine tekster. Sæt skub i sløve verber og hiv billeder ind i dit sprog. Fjern tomgangsord, automatvendinger og andet overflødigt fedt og gør dine sætninger dynamiske. Kort sagt: Giv dig selv et frisk blik på dine tekster, så de bliver konkrete, præcise og levende.
  • Vi gennemgår fundamentet for det hele: Sådan vinkler du og fastholder vinklen gennem alle dele af teksten. Sådan strukturerer du en tekst, så den logisk går fra A til B til C. Sådan sikrer du en effektiv tretrinsraket, hvor rubrik, underrubrik og anslag spiller sammen.
  • Vi vil arbejde med de brændselselementer, som er i den gode tekst: fascination, identifikation og information. Vi ser på aktivt og passivt sprog og variation af sætningslængder. Vi gennemgår abstraktionsstigen og træner blikket for det konkrete. Vi ser på sproglige gaver og brugen af klicheer, og vi arbejder med dine observationer, så læseren får mest mulig ud af dem.
  • Kurset henvender sig især til Radio/ TV journalister, grafikere og fotografer, som arbejder med det skrevne sprog på print og net, og de to dage består af både oplæg og øvelser.

Meld dig til her: http://www.conferencemanager.dk/FLG17032016

No Show Fee: Der vil blive trukket kr. 400 fra din konto, hvis du udebliver fra kurset eller melder afbud senere end 14. marts.

Afbud sendes til event@journalistforbundet.dk

Michael Holbek er uddannet journalist fra DJH. Har arbejdet for bl.a. Ekstra Bladet, Urban, Journalisten og DR. Underviser i virksomheder og organisationer og har siden 2011 været tilknyttet Danmarks Medie- og Journalisthøjskole som ekstern underviser. Han har skrevet 12 bøger, bl.a. om bandekrigen, al-Qaeda agenten Morten Storm og senest om biografien om Linse Kessler. Han har været selvstændig siden 2005 og har praktiseret journalistik inden for de fleste genrer.

Michael Holbek
Foto: Thomas Sjørup

Relateret indhold

Sådan slipper du nervøsiteten og tryllebinder dit publikum
Når nervøsiteten banker gennem blodbanerne, før du går på, er det krybdyrhjernen og ældgamle urinstinker, der er på spil. Men adrenalinen kan også booste dig og din undervisning. Og så kan...
Læs mere
TEMA: Succes med undervisning
Sig farvel til nerver og præstationsangst. Lær at tryllebinde dine kursister, eller få inputs til at starte din egen undervisningsforretning. Få inspiration, tips og tricks fra erfarne underviser...
Læs mere
4 på een dag- intro til medlemstilbud!
På denne dag bliver du introduceret til fire af vores bedste medlemstilbud til styrkelse af din forretning. Obs: Kort tilmeldingsfrist
Læs mere

Relaterede nyheder

Fyraftensmøde: Rigtigt valg af videoudstyr
Er du stillbilledfotograf med et ønske om også, at kunne optage levende billeder, er du journalist med et ønske om også, at kunne dokumentere din historie med et videoklip eller er du bare...
Læs mere
Fyraftensmøde: Rigtigt valg af kameraudstyr til stillbilleder
Er du videofotograf med et ønske om også, at kunne tage gode stillbilleder, er du journalist med et ønske om også, at kunne dokumentere din historie med et stillbillede eller er du bare interesseret...
Læs mere
ÅRHUS: CRASH-KURSUS I PENSION FOR FREELANCERE
Det er ikke spor kedeligt at få styr på pensionen. Det kedelige vil være, hvis du som ældre opdager, at du ikke har nok at leve af - og måske har spildt en masse af dine hårdt tjente penge.
Læs mere

Arrangementer

Du kan blive en bedre forhandler
Hvorfor er det overhovedet nødvendigt at forhandle? Kan jeg ikke bare få de vilkår, jeg fortjener? Hvordan forbereder jeg mig? Hvad skal jeg gøre eller sige? Hvordan afleverer jeg mit budskab...
Læs mere
Stresskursus for studerende
Studerende og praktikanter har et højere stress-niveau end gennemsnittet i Danmark. Derfor holder vi et kursus om stress til alle medlemmer af DJ, der er i gang med et studie.
Læs mere
JobWorkShop - skriv så du bliver kaldt til samtale!
Mange af DJs medlemmer er gode til at skrive. Men de fleste kan blive bedre til at skrive en moderne effektiv jobansøgning. Lær at skrive personligt, konkret, virksomhedsrettet og om fremtiden.
Læs mere