Lynintro til medlemstilbud – 4 på een dag

09. feb. 2016 – kl. 21.54
Del:
Bliv introduceret til fire af vores stærkeste medlemstilbud.

PROGRAM

Kl. 9.30                              Kaffe og te + hæng frakken, og hils på dine kolleager-tid

Kl. 10.00 – 11.15                VOCAST  V/Jens H. Kofoed

Kl. 11.30 – 12.30                Ritzau Tid & Sted  V/Ernst O. Rasmussen

Kl. 12.30 – 13.30                Frokostpause 

Kl. 13.30 – 14.45                VideoTool V/ Morten Langhans

Kl. 15.00 – 16.00                MediaWatch V/ Louise Reseke     

OBS! Bestil din sandwich, når du tilmelder dig!

Afbud sendes til event@journalistforbundet.dk, senest den 4.marts 2016.

No Show Fee:  Melder du afbud efter den 4.marts 2016 eller melder du slet ikke afbud, bliver der trukket 200 kroner på din konto. 

Der er plads til max. 12 deltagere på kurset.

Tilmelding senest den 1.marts 2016. Meld dig til her:
http://www.conferencemanager.dk/FLG10032016

VOCAST
VOCAST er et professionelt presseværktøj til til at få overblik over medier og journalister, lavet særligt til kommunikationsfolk i de nordiske lande:  en kombineret kontaktdatabase, pressemeddelelse- og nyhedsbrevprogram.

Kort om VOCAST:

 • Sætter kommunikatører i stand til at målrette deres kommunikation og giver adgang til opdaterede mediekontakter og publicering af nyheder indenfor PR og nyhedsbreve.
 • Er et professionelt presseværktøj til til at få overblik over medier og journalister, lavet særligt til kommunikationsfolk i de nordiske lande: en kombineret kontaktdatabase, pressemeddelelse- og nyhedsbrevprogram. 
 • Yder telefonisk support af både af teknisk og faglig art.
 • PR-platformen bruges af ca. 2.500 kommunikationsfolk fra større danske virksomheder og pr-bureauer, som får adgang til at kommunikere med ca. 600.000 journalister, bloggere og youtubere over hele kloden.
 • Er grundlagt i 2005 af journalisterne Jens Hamborg Koefoed og Poul Høgsted, fordi de savnede et professionelt værktøj til at få overblik over medier og journalister.

Som medlem af FreelanceGruppen kan du bruge Vocast i et halvt år gratis, og derefter tegne et individuelt abonnement, 5 forskellige pakker, til meget fordelagtige priser.

Du kan få meget mere at vide om de forskellige kombinationer på dagen.

RITZAU TID & STED
Ritzaus Tid & Sted er den journalistiske begivenhedskalender, der giver overblik over, hvad der sker hvor og hvornår. Det giver et overblik over, hvilke begivenheder der er værd at dække, f.eks. til  i god tid kan byde ind på en konference, kulturbegivenhed, bog- eller musikanmeldelse osv.

Kort om Ritzau Tid & Sted:

 • Er et værktøj til at planlægge dine journalistisk opgaver, være løbende opdateret og få inspiration til at opsøge nye opgaver.
 • Kalenderen er opdelt efter dato og emne med tid og sted for begivenheden og med navne, telefonnumre, web- og mailadresser på kontaktpersoner samt links til baggrundsinformation.
 • Begivenhedskalender omfatter indland, udland, EU, politik, erhverv, sport og kultur, ligesom der også er plads til personalia og kuriøse begivenheder.
 • Redaktionen er bemandet mandag-fredag, hvor kalenderen løbende opdateres med nye begivenheder. 
 • Søgefunktionen gør det muligt at søge på specifikke emner, navne eller andet i dagslisten, månedslisten, kvartalslisten og/eller årslisten.

Som medlem af Freelancegruppen kan du købe adgangen til Ritzaus Tid & Sted til reduceret pris. Adgangen er personlig og løber i 12 måneder.

VIDEOTOOL/NNTV

 • NNTV har bygget Web TV stationer siden virksomheden blev etableret i år 2000. 
 • NNTV bygger specialtilrettede Web TV stationer, men kan i dag også tilbyde VideoTool

 - en fleksibel Web TV løsning på abonnements basis.

 • Med VideoTool kan man uden etableringsudgifter oprette egen intern og offentlig Web TV station på få minutter.
 • Ud over at bygge Web TV stationer, idéudvikler, tilrettelægger og producerer NNTV video til corporate image og Web TV,
 • samt udvikler og afvikler landsdækkende kampagner for private og offentlige virksomheder.

MEDIAWATCH
Mediebranchen spiller en afgørende rolle for vores demokrati og kultur. En rolle, der er under forandring og under pres som følge af strukturelle ændringer i mediebranchen. MediaWatch leverer uafhængig, kritisk og fair journalistik om mediebranchen.  Om mediernes indhold og virksomhederne bag.

Kort om MediaWatch:

 • Skriver om mediepolitik, navne i mediebranchen, tv &radio, web og kommunikation samt distribution - kort sagt om hele mediebranchen. 
 • Kommenterer på udviklingen i læser, lytter- og seertal på danske medier, og bringer hver dag historier om den internationale medieverden.
 • Leverer de seneste nyheder via 2 daglige nyhedsbreve, der kommer direkte til din indbakke om morgen, og til middag fem dage om ugen.
 • Opdaterer løbende på www.mediawatch.dk  samt deres applikation, hele døgnet.
 • Har ambitioner om at give sine læsere kvalitetsjournalistik, og forudsætter abonnement for at læse en del af artiklerne på MediaWatch.

Som medlem af Freelancegruppen har du mulighed for at få tildelt 1 personlig licens, som giver dig adgang til alt indhold på www.MediaWatch.dk , 2 daglige nyhedsbreve samt MediaWatch’s  applikation til smartphone og tablet til reduceret pris.

DJ, Gammel Strand 46, 1. sal, lokale Store Strand

10. marts 2016
Arrangør: FreelanceGruppen
Pris: Gratis og kun for FreelanceGruppens medlemmer

Tags: Kurser, Medlemstilbud, Freelance/selvstændig, Hovedstaden Af:

Relateret indhold

4 på een dag- intro til medlemstilbud!
På denne dag bliver du introduceret til fire af vores bedste medlemstilbud til styrkelse af din forretning. Obs: Kort tilmeldingsfrist
Læs mere
To andre freelancebureauer, der kan gøre honorar til løn
Teknik og Design er ikke det eneste freelancebureau, der kan stå for papirarbejde og udbetale dig løn, når du udfører freelancearbejde. Her er to alternativer.
Læs mere
Ansat af Teknik og Design: Sådan gør du
Et ansættelsesforhold mellem dig som freelancer og Teknik og Design begynder med en formular. Og sådan fortsætter det. Freelancejournalist Morten Bergholt har testet freelancebureauet og...
Læs mere

Relaterede nyheder

Fyraftensmøde: Rigtigt valg af videoudstyr
Er du stillbilledfotograf med et ønske om også, at kunne optage levende billeder, er du journalist med et ønske om også, at kunne dokumentere din historie med et videoklip eller er du bare...
Læs mere
Fyraftensmøde: Rigtigt valg af kameraudstyr til stillbilleder
Er du videofotograf med et ønske om også, at kunne tage gode stillbilleder, er du journalist med et ønske om også, at kunne dokumentere din historie med et stillbillede eller er du bare interesseret...
Læs mere
ÅRHUS: CRASH-KURSUS I PENSION FOR FREELANCERE
Det er ikke spor kedeligt at få styr på pensionen. Det kedelige vil være, hvis du som ældre opdager, at du ikke har nok at leve af - og måske har spildt en masse af dine hårdt tjente penge.
Læs mere

Arrangementer

DJ BIZSESSION: Redaktionelt salg for journalister - sådan får du nye kunder
Er salg bare er en pine, der skal overstås, så er den her workshop noget for dig.
Læs mere
Du kan blive en bedre forhandler
Hvorfor er det overhovedet nødvendigt at forhandle? Kan jeg ikke bare få de vilkår, jeg fortjener? Hvordan forbereder jeg mig? Hvad skal jeg gøre eller sige? Hvordan afleverer jeg mit budskab...
Læs mere
Stresskursus for studerende
Studerende og praktikanter har et højere stress-niveau end gennemsnittet i Danmark. Derfor holder vi et kursus om stress til alle medlemmer af DJ, der er i gang med et studie.
Læs mere