Generalforsamling 2016

10. jan. 2016 – kl. 23.04
Del:
Kom til generalforsamling og få indflydelse

Generalforsamling 2016 løber af stablen lørdag den 5.marts 2016 klokken 13.00.

Af Marianne Bækbøl

På generalforsamlingen er der valg til formands- og bestyrelsesposter, lige som du kan høre formandens beretning. Bestyrelsens forslag til arbejdsprogram og andre forslag, også fra medlemmerne, kommer til afstemning. Kom og deltag i debatten og sæt dit præg på FreelanceGruppens fremtid.

Generalforsamlingen bliver afholdt på Kobæk Strand Konferencecenter i Skælskør, igen som en del af årets Freelanceseminar, der løber fra den 4. til 6. marts. Selvom du ikke ønsker deltage i seminaret, er du naturligvis velkommen til at deltage alene i generalforsamlingen.

Program og dagsorden for generalforsamlingen vil blive annonceret i FreelanceGruppens nyhedsbrev, på vores hjemmeside og i Journalisten.

Alt materiale til generalforsamlingen, så som regnskab, budget, udkast til arbejdsprogram m.v. annoncerer vi på hjemmesiden i den kommende tid.
DJ yder transportgodtgørelse til generalforsamlingen svarende til udgiften ved at tage billigste offentlige transport.

Ønsker du ikke at deltage i Freelance Seminaret, men kun være med til  generalforsamling, spise middag og overnatte i enkeltværelse er prisen kr. 1318,-

Du kan se dokumenter fra tidligere generalforsamlinger her

Bestyrelsen glæder sig  allerede nu til at møde mange og aktive medlemmer til generalforsamlingen.

Gruppebillede bestyrelsen FreelanceGruppen 2015-2016
Foto: Per Daugaard

Bagest fra venstre: Vagn Majland, Michael Christophersen, Morten Bergholt, Martin Hammer, Lene Theill, Marianne Bækbøl, Marie Bille.
Forrest fra venstre: Nina Trige Andersen, Dorte K. Hoffmann, Sus Falch, Ida S. Rosgaard.

Tags: Freelanceseminar, Generalforsamling, Politik, Bestyrelse, Freelance/selvstændig Af:

Kommentarer

Kommentarer

Relateret indhold

Generalforsamling
FreelanceGruppen holder generalforsamling én gang om året, som regel i begyndelsen af marts. På generalforsamlingen er der valg til formandsposten og...
Læs mere
Mødekalender
Datoer for bestyrelsesmøderne i FreelanceGruppens bestyrelse ligger fast for hele 2015. Møderne foregår i Dansk Journalistforbunds lokaler på Gammel Strand 46, København K. Alle medlemmer...
Læs mere
Arbejdsprogram
Arbejdsprogrammet udvikles kontinuerligt og vedtages hvert år på FreelanceGruppens generalforsamling. Programmet er retningsgivende for FreelanceGruppens bestyrelsesarbejde.
Læs mere

Relaterede nyheder

CRASH-KURSUS I PENSION FOR FREELANCERE
Det er ikke spor kedeligt at få styr på pensionen. Det kedelige vil være, hvis du som ældre opdager, at du ikke har nok at leve af - og måske har spildt en masse af dine hårdt tjente penge.
Læs mere
Mit bedste arbejdsredskab: Ritzaus Tid & Sted
Let dit arbejde og øg din indtjening ved at bruge et af branchens bedste arbejdsredskaber: Ritzaus kalendertjeneste Tid & Sted, lyder opfordringen fra journalist og redaktør Mette Trudsø.
Læs mere
Vil du med på podcastbølgen?
FreelanceGruppen arrangerer grundkursus i podcasting for journalister og kommunikatører.
Læs mere

Arrangementer

Boost din digitale profil
Hvordan bruger du de digitale og sociale medier optimalt i forhold til at booste din professionelle profil? Dette mini-kursus giver dig gode forudsætninger for at optimere din digitale profil!
Læs mere
Workshop - Job crafting
Genopfind dig selv som freelancer - og styrk din trivsel
Læs mere
Kunde- og samarbejdsaftaler
Er du freelancer, og vil du blive bedre til at skrive en aftale, når du leverer materiale til en kunde?
Læs mere