Generalforsamling 2016

10. jan. 2016 – kl. 23.04
Del:
Kom til generalforsamling og få indflydelse

Generalforsamling 2016 løber af stablen lørdag den 5.marts 2016 klokken 13.00.

Af Marianne Bækbøl

På generalforsamlingen er der valg til formands- og bestyrelsesposter, lige som du kan høre formandens beretning. Bestyrelsens forslag til arbejdsprogram og andre forslag, også fra medlemmerne, kommer til afstemning. Kom og deltag i debatten og sæt dit præg på FreelanceGruppens fremtid.

Generalforsamlingen bliver afholdt på Kobæk Strand Konferencecenter i Skælskør, igen som en del af årets Freelanceseminar, der løber fra den 4. til 6. marts. Selvom du ikke ønsker deltage i seminaret, er du naturligvis velkommen til at deltage alene i generalforsamlingen.

Program og dagsorden for generalforsamlingen vil blive annonceret i FreelanceGruppens nyhedsbrev, på vores hjemmeside og i Journalisten.

Alt materiale til generalforsamlingen, så som regnskab, budget, udkast til arbejdsprogram m.v. annoncerer vi på hjemmesiden i den kommende tid.
DJ yder transportgodtgørelse til generalforsamlingen svarende til udgiften ved at tage billigste offentlige transport.

Ønsker du ikke at deltage i Freelance Seminaret, men kun være med til  generalforsamling, spise middag og overnatte i enkeltværelse er prisen kr. 1318,-

Du kan se dokumenter fra tidligere generalforsamlinger her

Bestyrelsen glæder sig  allerede nu til at møde mange og aktive medlemmer til generalforsamlingen.

Gruppebillede bestyrelsen FreelanceGruppen 2015-2016
Foto: Per Daugaard

Bagest fra venstre: Vagn Majland, Michael Christophersen, Morten Bergholt, Martin Hammer, Lene Theill, Marianne Bækbøl, Marie Bille.
Forrest fra venstre: Nina Trige Andersen, Dorte K. Hoffmann, Sus Falch, Ida S. Rosgaard.

Tags: Freelanceseminar, Generalforsamling, Politik, Bestyrelse, Freelance/selvstændig Af:

Kommentarer

Kommentarer

Relateret indhold

Generalforsamling
FreelanceGruppen holder generalforsamling én gang om året, som regel i begyndelsen af marts. På generalforsamlingen er der valg til formandsposten og...
Læs mere
Mødekalender
Datoer for bestyrelsesmøderne i FreelanceGruppens bestyrelse ligger fast for hele 2015. Møderne foregår i Dansk Journalistforbunds lokaler på Gammel Strand 46, København K. Alle medlemmer...
Læs mere
Arbejdsprogram
Arbejdsprogrammet udvikles kontinuerligt og vedtages hvert år på FreelanceGruppens generalforsamling. Programmet er retningsgivende for FreelanceGruppens bestyrelsesarbejde.
Læs mere

Relaterede nyheder

Guide: 10 tips til at tjene penge på historiske begivenheder
Krige, årstal, mærkedage, indvandring og udvandring er gode indtjeningsmuligheder. Læs her og bliv inspireret til at fortælle spændende historier.
Læs mere
Har du noget med bøger at gøre?
Så har FreelanceGruppen et nyt fællesskab til dig
Læs mere
FreelanceGruppens Forfatterlounge inviterer til medlemsarrangement
FreelanceGruppens Forfatterlounge, vores nye tværfaglige fællesskab om bøger, starter op med et eftermiddagsarrangement.
Læs mere

Arrangementer

JobWorkShop - skriv så du bliver kaldt til samtale!
Mange af DJs medlemmer er gode til at skrive. Men de fleste kan blive bedre til at skrive en moderne effektiv jobansøgning. Lær at skrive personligt, konkret, virksomhedsrettet og om fremtiden.
Læs mere
Crosssroads Web Documentary Festival
Du kan som medlem af PF nu komme med på Crossroads Web Documentary Festival, der afholdes midt i August.
Læs mere
Idéskabende netværk
Vil du have sparring på dét der buldrer i dit hjerte? Vil du nyde at mødes med andre for at ilte, genoplive, udvikle og testkøre dét du drømmer om?
Læs mere